Scones met tzatziki en zalm van Sandra Bekkari

Ingrediënten

  • 25 ml rijstdrink
  • 25 ml olijfolie
  • 50 g gemalen hazelnoten
  • 1 ei
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 mespunt currypoeder
  • 30 g Parmezaanse kaas
  • 150 g havermeel
  • enkele sneetjes gerookte zalm
  • enkele takjes dille
  • ½ (ingemaakte) komkommer
  • 250 g Griekse yoghurt
  • enkele roze peperbesjes

voor de wortelen

  • 100 g wortelen
  • peper
  • zout
  • olijfolie
  • 1 takje tijm
  • 1 blaadje laurier

Scones zijn Britse klassiekers. Je maakt ze zoet of hartig. Sandra Bekkari kiest voor een hartige versie met zalm en tzatziki.

Tip: het recept van de ingemaakte komkommer vind je hier.

Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Brits

Bereiding

  1. Maak de scones aan de hand van de video.

  2. Smakelijk.

5
Average: 5 (1 vote)