Ribbetjes

Ingrediënten

  • ribbetjes (gemarineerd of ongekruid)
  • honing of mosterd
  • italiaanse kruiden
  • boter
  • broodkruim (paneermeel)

Concrete tips hoe je ribbetjes op de barbecue bereidt? Bekijk hier onze tips

Dit kan iedereen
Tussen 30 en 60 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden. Smelt een klontje boter in de pan en schroei de ribbetjes dicht langs beide zijden zodat er een mooi goudbruin korstje op komt. Als je ongekruide ribbetjes koopt moet je ze eerst kruiden met peper en zout en vb provençaalse kruiden.

  2. Neem ze uit de pan en leg ze op een ovenplaat en laat verder garen in de oven gedurende 30 à 45 minuten (naargelang de dikte van de ribbetjes). Smeer ze eerst in met een beetje boter en kruid ook nog wat bij met italiaanse kruiden of spaghettikruiden.

  3. Smeer ze 5 minuten voor ze gaar zijn even in met honing en strooi er een beetje broodkruim over.

0
Nog geen stemmen