Chili con carne van Sandra Bekkari

Ingrediënten

  • 3 tenen look
  • 1 rode ui
  • 1 rode chilipeper
  • 1 gele paprika
  • 2 zoete aardappelen
  • 400 g rundsgehakt
  • 400 g kidneybonen
  • 200 g maïs
  • 800 g tomaten in blokjes
  • 70 g tomatenconcentraat
  • 1 el paprikapoeder
  • 1 tl komijnpoeder
  • 1 scheutje water
  • 1 el groentenbouillonpoeder
  • peper
  • zout
  • 4 el Griekse yoghurt
  • 20 g verse koriander

Zin in iets Mexicaans? Dan is de Chili con carne met extra groenten van Sandra Bekkari ideaal! In 'Open Keuken met Sandra Bekkari' geeft ze haar recept voor dit heerlijk Mexicaans gerecht. Smakelijk!

Beginner
4 personen
Tussen 60 en 90 minuten
Mexicaans

Bereiding

  1. Maak de chili aan de hand van de video.

  2. Smakelijk.

5
Average: 5 (1 vote)