Mousse of moelleux? 7 toprecepten met chocolade

Mousse of moelleux? 7 toprecepten met chocolade
donderdag, 10 januari, 2019 - 12:55

Het koude, luchtige van een chocolademousse of het warme, smeuiige van een chocolademoelleux? Moeilijk te kiezen, ze zijn allebei een zaligheid.

Dit zijn de favoriete recepten van onze chefs!

 

Chocolademoelleux

Van Piet Huysentruyt: klassiek

Klik hier  voor een moelleux die altijd lukt!

 

Van Sofie Dumont: met exotisch fruit

Zo pimp je je traditionele moelleux!

 

 

Van Sandra Bekkari: lekker licht

Zo maak je deze lichte moelleux.

 

 

Van Sergio Herman: met speculaassabayon

Sergio maakt er een lekkere sabayon bij. Dit is het recept

 

Chocolademousse

Van Piet Huysentruyt: lukt altijd

Tip: maak 'm een dag op voorhand. 

 

Van Sandra Bekkari: maar twee ingrediënten

De lichtste mousse maak je zo! 

 

Van Sofie: met een notencrunch

Niet schrikken: in deze mousse zit avocado. Dit is het recept